Boblberg logo

Vad är Boblberg?

Boblberg är en app och webbplats för sociala gemenskaper. Här kan du träffa nya människor och skapa vänskaper baserat på gemensamma intressen. Kasta dig ut i det! Gemenskapen väntar på dig på Boblberg.

Hitta nya gemenskaper

Välkommen till en av de största apparna/webbplatserna för att skapa nya gemenskaper! På Boblberg kan du och andra användare skapa nya gemenskaper baserat på era gemensamma intressen - eller kanske till och med skapa nya intressen och få nytt innehåll i vardagen. Du kan söka efter allt från en ny löp- eller träningspartner, en läs- eller stickningsklubb, en extra spelare till fotbollslaget, en plats att vara volontär, likasinnade att dela svåra ämnen med eller något helt annat – bara fantasin sätter gränser för möjligheterna till nya bekantskaper.

Så här registrerar du dig som användare på Boblberg

På Boblberg är det helt gratis att registrera sig. Första gången du använder Boblberg måste du registrera dig som användare genom att ange följande: Ditt namn - Du bestämmer helt själv om det ska vara ditt fullständiga namn, ditt förnamn, dina initialer eller något helt annat. Din e-postadress - Det är viktigt att du anger din riktiga e-postadress eftersom du kommer att få e-post när du till exempel får ett meddelande eller annan information på Boblberg (du kan alltid själv styra vilka e-postmeddelanden du vill ta emot under dina inställningar på Boblberg när du är inloggad). Ditt födelsedatum - Genom att registrera ditt födelsedatum kommer du att se relevant innehåll med andra som är ungefär samma ålder som du (du kan alltid filtrera din sökning och söka bredare i din bubbelöversikt). Kommunen du bor i - Genom att registrera den kommun du bor i kommer du att se relevant innehåll i ditt närområde (du kan alltid filtrera din sökning och söka bredare i din bubbelöversikt). Nu är du igång, ha riktigt roligt!

Tre personer står med deres telefoner i hånanden, og viser på skærmene at de er inde at finde nye fællesskaber på Boblberg

Vad innebär det att vara registrerad på Boblberg?

När du har skapat ett konto på Boblberg ger det dig tillgång att se vad alla andra söker efter. Ingen kan se att du har blivit medlem om du inte väljer att skapa din egen "bubbla" (inlägg) eller aktivt kontaktar andra. Om du bara är nyfiken på innehållet på Boblberg kan du registrera dig och fortfarande vara "anonym". När du skapar din egen "bubbla" (inlägg) är det inte ett krav att lägga till en bild av dig själv – istället kan du välja en bild som passar ämnet eller låta Boblberg hitta en lämplig bild åt dig.

Bubblor på Boblberg

På Boblberg har du möjlighet att skapa inlägg, även kallade "bubblor". Du kan titta på andras bubblor och hitta personer med samma intressen som dig själv. När du stöter på en bubbla som verkar intressant kan du ta kontakt med personen genom att skicka ett privat meddelande. Du kan också bli inspirerad att skapa din egen bubbla där du till exempel kan söka efter nya vänner, en resekamrat, matklubb, kulturgrupp, föräldragrupp, träningspartner och mycket annat. Du kan också hitta någon att prata och skriva med om du söker likasinnade personer. Du kontrollerar innehållet i din egen bubbla, men det är en bra idé att skriva lite om dig själv och dina intressen, samt vad du söker i en ny vänskap. När du har skapat din egen bubbla kan andra kontakta dig, och därifrån kan ni börja ert förhoppningsvis nya vänskap/gemenskap. Nedan kan du se exempel på andra personer som har skapat olika bubblor med sina intressen.

Optimera din upplevelse på Boblberg och ladda ner vår app

Det finns flera fördelar med att använda Boblberg som en app, läs några av dem nedan: ✔️ Användarvänlighet Om du använder Boblberg på din mobil kommer du att få en mer integrerad och användaroptimerad upplevelse som är anpassad specifikt för din enhet. ✔️ Snabbare åtkomst När du har installerat Boblberg på din mobil kan du snabbt komma åt appen direkt från din startsida. Dessutom sparar appen dina inloggningsuppgifter så att du inte behöver ange dem varje gång. Detta gör det enkelt och snabbt att komma åt allt innehåll på Boblberg. ✔️ Push-meddelanden Om du laddar ner Boblberg som app kommer du att få direkt push-meddelanden när andra användare skickar meddelanden till dig (det är dock frivilligt om du vill ha dem). Fördelen med push-meddelanden är att du får meddelanden varje gång andra användare interagerar med dig, så du behöver inte kolla din e-post för att se om det har kommit nya meddelanden.

To kvinder, Heidi og Janne sidder på en bænk og smiler, fordi de har mødt hinanden på Boblberg og startet deres nye venskab her

Heidi och Janne blev nära vänner genom Boblberg

"Idag är Janne en av mina närmaste vänner, och jag är jätteglad att jag vågade och skapade en profil på Boblberg. Annars hade jag förmodligen aldrig träffat henne." - Heidi Både Janne och Heidi hade gått igenom svåra tider i sina liv efter en blodpropp och en diskbråck, och de skapade båda profiler för att hitta någon likasinnad att dela vardagens upp- och nedgångar med. Sedan dess har det blivit många koppar kaffe och givande samtal mellan de två vännerna, som har blivit mycket nära.

Fun facts om Boblberg

Visste du att: ▪️ Många av Boblbergs användare slutar hitta andra gemenskaper än de de ursprungligen sökte efter? Många av Boblbergs användare blir inspirerade av andra användare och deras intressen, och de hamnar därför med att hitta andra gemenskaper än de de först letade efter. ▪️ Idén om Boblberg uppkom mellan två tvillingbröder och deras kusin? ▪️ För 10 år sedan startade Boblberg som en plattform för sport. Intressena visade sig dock snabbt vara mycket bredare än så.

Bli en del av gemenskapet nu

Tre unge kvinder sidder sammen på en stor gynge med ryggen til
En ung fyr går alene mod solnedgangen langs med en sø
To midaldrende kvinder er ude at gå tur sammen i det gode vejr, efter de har mødt hinanden p åBoblberg

Blev du inspirerad?

Registrera dig och skapa dina egna gemenskaper. Boblberg är en säker och trygg plattform där dina uppgifter är skyddade. Vad väntar du på? Gör som 606.412 andra och registrera dig gratis idag.

Registrera dig gratis här